• 0

Over Kimpie Paarntie

Ik ben Jeremy Frieser 20 jaar en maak al sinds 2013 filmpjes op mijn YouTube kanaal “Jeremy” die voorheen “AltijdCompilaties” heette.
Al enige tijd ben ik bezig met het maken van content en het tevreden stellen van mijn fans.

Op deze website kunt u mijn meest recente kimpie paarntie kleding vinden.
Kimpie paarntie is door mij verzonnen als grapje maar is al snel uit de hand gelopen tot een grote trend. Het is allemaal begonnen bij de YouTube show “legends of gaming” waar Youtubers samen komen om het tegen elkaar op te nemen  om de titel “Legend of gaming” te winnen.  Hier speelde wij een spel genaamd “Ultimate Chicken horse” die ik in een gekke bui omtoverde tot “Ultiem kimpie paarntie”.  Van af dit punt werd de gekke woordspeling een trend.

Op deze site vind u de officiële Kimpie Paarntie merchandise, andere websites die niet onder de domeinnaam “kimpiepaarntie.nl” vallen zijn niet te vertrouwen.

Free WordPress Themes, Free Android Games